jasikuokkanen

Tikkurilan maauimalan rakentaminen on sosiaalisen tasa-arvon hanke

Olen seurannut ilolla, sitä keskustelua joka on herännyt Tikkurilan uimahallin yhteyteen rakennettavasta maauimalasta. Molemmat lapseni harrastavat useita kertoja viikossa kyseisessä uimahallissa ja näkisin, että uimahallin tilat tukisivat hyvin myös maauimalan toimintaa. Tätä hanketta on perusteltu ja vastustettu monilla argumenteilla.

Haluan tuoda vielä yhden ulottuvuuden tähän keskusteluun. Ymmärrän hyvin kaupungin talouden realiteetit ja tiedän, että tämän tyyppiseen investointiin on vaikea löytää rahoitusta. Se on vaikeaa, mutta ei mahdotonta.

Mielestäni tämä ei ole ainoastaan liikuntapalvelujen hanke vaan mitä suurimmassa määrin myös sosiaalisen tasa-arvon hanke. Maauimalan sesonki painottuu vahvasti koululaisten lomien ajalle. Kaikilla perheillä ei ole mahdollisuutta lomailla lasten kesäloman aikana ja aikaa vietetään paljon kodin lähettyvillä.

Tämä asettaa vantalaiset lapset eriarvoiseen asemaan. Haluaisin nähdä, että Vantaa olisi myös tulevaisuudessa kaupunki joka tarjoaa vapaa-ajan mahdollisuuksia kaikille lapsille vanhempien sosioekonomisesta asemasta huolimatta. Näistä syistä kannatan Tikkurilan maauimalan rakentamista ja toivon, että vireillä oleva kuntalaisaloite tulee poliittiseen päätöksentekoon mahdollisimman nopeasti.

Jasi Kuokkanen, kesk
Kaupunginhallituksen varajäsen

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat